2023. Május 8-tól immár 700m2-en várunk!

Edzőtermünk bővítésével immár 700m2-en, a 21. század követelményeinek megfelelő felszereltséggel végezheted edzéseidet minden nap 6:00-tól 22:00-ig!
🌟 Miért válaszd a THOR GYM-et? 🌟

🔹 Modern felszerelés: Eszközparkunkat úgy állítottuk össze, hogy megfeleljen a 21. század elvárásainak és minden edzettségi szintnek.

🔹 Személyre szabott útmutatás: Tapasztalt, képzett edzőink személyre szabott edzésterveket készítenek Neked.

🔹 Izgalmas csoportos edzések: Tedd próbára a THOR GYM funkcionális edzésrendszerét, amely több mint 10 éve, az ország legnépszerűbb programja. (Beavatás)

🔹 Támogató közösség: Ne tarts attól, hogy megítélnek, nálunk ettől nem kell félned: egy összetartó közösségben, egymást segítve halad mindenki a saját céljai felé.

🏢 Tágas, 700 m2-es terület: Tisztában vagyunk a bőséges hely fontosságával edzés közben. A THOR GYM kényelmes, tágas, 700 m2-es területen kínál bőséges mozgásteret az edzéshez.

🚗 Egyszerű parkolás: Megértjük a parkolókeresés okozta frusztrációt. A THOR GYM-nél problémamentes, közvetlen parkolási lehetőséget kínálunk, így már az érkezés pillanatától az edzésre összpontosíthatsz.

🚀 Gyors, könnyű megközelíthetőség: Pár percre Veresegyház Ligetek/Csonkás/Revetek/Hegyek városrészétől, Őrbottyántól, Erdőkertestől. Néhány lépésre a helyi/helyközi buszmegállótól.

🧒 Szórakoztató gyereksarok: Nekünk fontos a családod fittsége is! Edzőtermünkben külön gyermeksarok található, ahol a kicsik jól érezhetik magukat edzés közben, így biztosítva a szülők számára a stresszmentes élményt.

💥 Legyél te is csapatunk tagja! 💥

Várunk szeretettel!