Amerikai foci erőnléti edzés

Először Magyarországon!

Erőnléti felkészítés amerikai-futball játékosoknak!

 

 

 

 

Lépd át a határaidat és legyél jobb játékos! Vágj neki a 2022-es bajnokságnak úgy, hogy nem csak a kanapéról bámulod az NFL-t, hanem az off-szezonban tényleg mindent megteszel azért, hogy tavasszal a pályán is jobb legyél!

Mindezt motiváló környezetben, szakképzett, az erőnléti felkészülésben és az amerikai-fociban tapasztalt edzővel. Az elmúlt 10 évben futballjátékosként és erőnléti edzőként összegyűjtött tapasztalat ihlette azt a programot, melyet most megosztok Veled!

 

Csatlakozz és lépj a következő szintre, sokkal gyorsabban, mint azt gondolnád.

 

Mi vár rád a programban?

A 3 hónapos program alatt garantáltan erősebb, gyorsabb, robbanékonyabb, jobb állóképességű játékossá válsz majd.

A program egy közösen töltött nappal kezdődik a saját edzőtermemben, ahol a hozzád hasonlóan elhivatott játékosokkal átvesszük az alkalmazott gyakorlatok technikai alapjait. Ezt követően online kapcsolattartással, havi egy privát konzultációval visszük végig a programot.

A cél, hogy magabiztosan, sérülések kockázata nélkül, hatékonyan tudjuk végig csinálni a felkészülést a 2022-es bajnokságra, ahol életed szezonját futod majd!

 

-Pontosan felépített, személyesen Rád szabott edzésterv

-Technikai felkészítés

-Étrenddel, táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos tippek

-Folyamatos szakmai támogatás

-Motiváló csapat

 

 

Ki lesz az edződ?

Illés Álmos

 

Az első pillanattól végig kísérlek szezonkezdetig vezető úton, mondhatni együtt készülünk a bajnokságra. Hiszem, hogy az edzőteremben elvégzett fizikai felkészülés, és az ezt kiegészítő tudás (táplálkozás, regeneráció, mentális felkészülés stb.) alkalmazása elengedhetetlen volt a 3 HFL bajnoki címhez és a válogatottal elért sikerekhez. Ezt az elmúlt 10 évben összegyűjtött tudáshalmazt tudom átadni Neked!

 

 

A 2022-es idényre kialakított program:

1.ciklus – off és pre szezon Január, Február, Március

2.ciklus – alapszakasz, playoff Április, Május, Június

 

Csomagok az 1. ciklusra

 

  • First Down Pack

Havi díj: 15.000.- helyett idén csak 10.000.-

A csomag tartalma:

– Havi 1 csapat edzés, program átbeszélése, gyakorlás (01.08.,02.05.,03.05.)

– 12 hetes személyre szóló edzésprogram átadása havi bontásban, egyéni eredmények vezetésével, igény szerint heti 2-3 edzéssel számolva

– A program elején teljes testösszetétel mérés inBody géppel

– Folytatás szezon közben megbeszélés szerint

 

 

  • Red Zone Pack

Havi díj: 20.000.- helyett idén minössze 15.000.-

– Havi 1 csapat edzés, program átbeszélése, gyakorlás (01.08.,02.05.,03.05.)

– 12 hetes edzésprogram átadása havi bontásban, egyéni eredmények vezetésével, igény szerint heti 2-3 edzéssel számolva

– A program elején teljes testösszetétel mérés inBody géppel

– Az edzésekről videónapló bekérése, ellenőrzés, értékelés

– Folyamatos edzői kontroll

– Folytatás szezon közben megbeszélés szerint

 

 

  • Touchdown Pack

Havi díj: 25.000.- helyett idén most 20.000.-

– 12 hetes edzésprogram átadása havi bontásban, egyéni eredmények vezetésével, igény szerint heti  2-4 edzéssel számolva

– Havi 1 csapat edzés, program átbeszélése, gyakorlás (01.08.,02.05.,03.05.)

– A program elején teljes testösszetétel mérés inBody géppel

– Az edzésekről videónapló bekérése, ellenőrzés, értékelés

– Folyamatos edzői kontroll

– Havi 1×60 perc privát edzés

– Személyre szóló mobility program

– Személyre szóló étrend mintanapokkal

– Folytatás szezon közben megbeszélés szerint

Válassz csomagot és keress bizalommal:

Illés Álmos 0630 309 1645

illesalmos@gmail.com

 

 

Hogy nem a levegőbe beszélek: December elején tartottunk egy csapatos erőnléti felmérést az edzőteremben. A nagy sikert követően kapott visszajelzések közül válogattam párat:

 

 

 

 

 

Gorzás Benedek (Budapest Wolves OL)

“December 4.-én részt vettünk egy csapatos erőnléti felmérésen a Veresegyházi Thor Gymben. A terem első perctől kezdve szimpatikus volt, tisztaság és kedves emberek fogadtak. Az felmérést Illés Álmost erőnléti edző vezette le nekünk aki az első percekben egy teljeskörű tájékoztatást adott hogy hogyan is fog kinézni a felmérés.

A bemelegítés pontos és precíz volt aminek nagyon hasznos volt így a sérülés veszélyét teljes mértékben minimalizátuk. Felhúzás és fekvenyomás volt az alapja a felmérésnek majd egy kis álló képesség teszt. Már az első pillanattól érezni lehetett Álmos hozzá értését ahogy mindenkinél a pontos és precíz gyakorlat végrehajtásra figyelt, ha valaki nem volt gyakorlott a feladatban az alaptól elmagyarázta a gyakorlat technikai elemeit nehogy sérülés legyen belőle. Apró segítségei és tanácsai nagyban segítettek hogy minnél jobb eredményt érjek el a gyakorlatnál és a legtöbbet tudjam kihozni magamból.

Az állóképességet változatos gyakorlatokkal tette elviselhetőbbé így az annyira nem volt egy egysíkú felmérés ahogy az szokott lenni. Mindenkire egyesével figyelt amikor valaki az adott feladatnál a maximum ismétlését próbálta. Bíztató szavai sokat dobtak hogy az emberben legyen még 2-3 ismétlés. 

Én személy szerint teljesen meg voltam elégdve a teremmel, a felszerelések profik voltak, így mint az edzői hozzáállás. Remélem még visszatérünk, és mindeki javíthat az eredményén és büszkévé tehetjük az edzőnket.”

 

Gráber Zoli (Budapest Wolves OL)

“A hely nagyon frankó, parkolás pipa, öltöző, fürdő pipa, a terem egy tágas világos tér ahol minden gyakorlatra van hely. A felszerelés is modern, bőséges.

A felmérő/edzés profin volt összerakva. Különösen tetszett a bemelegítés része, mivel eddig amikor terembe mentem akkor ez a folyamat kb. 3 karkörzésből állt. Itt viszont fel volt építve az egész folyamat és a végére abszolút készen álltam a nagyobb terhelésre. A felmérésekben jól jött a technikai helyreigazítás, valamint személy szerint nekem nagyon pozitív volt az hogy a gyakorlatokat az edző szigorúan végignézte és ismétlésről ismétlésre javította amit kellett. A végén pedig az állóképesség teszt kemény de jóval célravezetőbb volt, mint a kizárólag pályán történő futóedzések.”

 

 

Ágota Balázs (Budapest Wolves LB)

„Tiszta, modern környezet, megfelelő mennyiségű és minőségű felszerelés, szakértő edzői gárda, könnyű parkolási lehetőség. Számomra nagyon fontos, hogy olyan helyen tudjak edzeni, ahol minden feltétel adott ahhoz, hogy a maximumot tudjam nyújtani. Minden olyan dolgot, amit keresek egy konditeremben, azt itt megtaláltam. Nagyon jó volt végre személyi edzővel edzeni, mert sok olyan gyakorlatot csinálok, amit, ha rossz technikával végzek akár meg is sérülhetek és a maximumot sem tudom kihozni magamból. Nagyon tanulsgos volt, hogy miért fontos a megfelelő háttértámogatás és mennyi mindent tudok még kihozni magamból pluszban. Mindenkinek ajánlom, hogyha teheti, mindenképpen próbálja ki legalább egyszer, milyen profi környezetben, profi szakmai segítséggel edzeni. „

 

 

Tóth Csaba (Budapest Wolves WR)

“A pályán nyújtott teljesitmény alapját a fizikális felkészülés adja meg. Ezért kritikusan fontos hogy olyan gyakorlatokat és feladatokat csináljunk a konditermi edzéseken amelyek közvetlenül elősegitik a pályán végrehajtott mozdulatsorokat. A szombati felmérővel egy olyan program indult el Álmos vezetésével ami jelenleg csak Fehérváron létezik. Ha újra bajnokok akarunk lenni; ez a munka elengedhetetlen. Alig várom hogy belecsapjunk az ünnepek után.”

 

 

 

 

 

 

Jelentkezz mielőbb és indulj neki életed legjobb szezonjának!

 

 

Illés Álmos 0630 309 1645

illesalmos@gmail.com