Street Workout

A TIGHT HOLD EDZÉSMÓDSZER

Street workout és saját testsúlyos edzéseinken állandó a jó hangulat, amire szükség is van, mert a mozgásjavításban kritikusnak kell lennünk a tanítványokkal szemben, hogy minél rövidebb és egészségesebb úton érjék el azt, amiért csatlakoztak hozzánk.
Mivel a nálunk zajló edzések egyik kiemelt szereplője a váll, komoly hangsúlyt fektetünk egészségének megőrzésére és mobilitásának javítására. Éppen ezért az edzések szerves részét képezik a vállat érintő egészségfejlesztő gyakorlatok, mindamellett, hogy az olyan klasszikus sportági elemek rávezető gyakorlataival is foglalkozunk, mint a húzódzkodás, a muscle up, a zászló vagy az egykezes húzódzkodás. Az edzéstervezésben minden mozgásmintára kiterjedően programozunk, amihez szükség esetén súlyzós kiegészítést is alkalmazunk, így nem marad ki egyetlen terület sem. Óráinkon megjelenik továbbá a TRX, a gyűrű és a mászókötél is, hogy csak néhány további eszközt említsünk színes palettánkról.

Edzésmunkánk a kezdőktől és a versenyzőkig minden szintre kiterjed, vagyis mindenkire, aki saját testsúllyal akar edzeni, vagy megunta a súlyzós edzés bármely ágát. Óráinkat jó szívvel ajánljuk kiegészítő, erőfejlesztő sportágként is például fal- és sziklamászóknak, de a manapság egyre népszerűbb terep-akadályfutó versenyeken történő gyors és fájdalommentes mászásra is felkészítünk. Végül, de nem utolsó sorban edzéseink annak is jó tanulási lehetőséget biztosítanak, aki edzői eszköztárát bővítené egy számára új mozgásformával, ha pedig valaki a jövő street workout világbajnokaként szeretne dobogóra állni, személyre szabott edzésprogrammal és sok-sok év versenyzői tapasztalattal számára is hasznosak leszünk.

A veresegyházi edzéseinket Réthelyi Balázs tartja, hétfőn, szerdán és pénteken 19:30-tól.

További információért keress fel minket bármely elérhetőségünkön.