RUIPPO-LÖKI TÍMEA

Thor Coach

„A sport eleinte csak hobbyként szerepelt az életemben, aztán rájöttem, hogy ez az a hivatás, amit szívvel-lélekkel tudnék csinálni. Célom, hogy a sport szeretetét átadjam másoknak és megmutassam a fejlődési lehetőséget bármely korosztálynak. Korábban évekig Írországban dolgoztam edzőként és Pilates oktatóként. Szeretem továbbra is képezni magamat és kiemelten fontosnak tartom a postpartum nőknek tartott edzéseket (minden hölgy annak számít, aki már szült). Forduljatok hozzám bizalommal, hogy mihamarabb újra formába lendüljetek.”
Végzettségek:
-ITEC Level 2 Gym Instructions
-ITEC Level 2 Pilates teaching
-ITEC Level 2 Holistic Massage
-ITEC Level 3 Sports Massage
-Thor Academy FMT Level 1
-Almásy Mozgásakadémia Fit Mummy

 

Szia Timi! Köszi, hogy időt szakítottál erre a kis beszélgetésre! Vágjunk a közepébe! Mesélj egy kicsit magadról, mit érdemes tudni rólad?

Sziasztok! Ruippo-Löki Tímea vagyok, Debrecenben születtem. Közel 10 évet éltem Írországban, ahol többek között az első edzői oklevelemet is megszereztem (masszőr,sportmasszőr, Pilates oktató, etc). Több évig dolgoztam edzőként az egyik dublini Hiltonban. azután következett a családalapítás, és a finn férjemmel és első gyermekünkkel Magyarországra költöztünk. Ezt követően a családnak szenteltem az időmet, majd mikor a gyerekek már elég nagyok lettek, visszatérhettem a szakmához. Pár hónappal ezelőttig egy környékbeli női fitnesz klubban tornáztattam és terelgettem a helyes életmód felé a hölgyeket. Ez a hely végül bezárt, majd a Thor Veresben kezdtem el dolgozni. Már egy ideje szemezgettem a Thor FMT képzéssel, végül nyáron belevágtam és elvégeztem. 

 

Jól hangzik! Tulajdonképpen akkor már foglalkoztál sportoktatással, mégis a Thor vonzott igazán… Menjünk vissza a kezdetekhez. Te és a Thor Gym.. Honnan a kapcsolat? 

Nagyjából három évvel ezelőtt csatlakoztam a Horváth Roli egyik kezdő csapatához. Sok fajta edzéstípust kipróbáltam már, de azt kell, hogy mondjam a funkcionális edzés lett az igaz szerelem. Kezdetekben a gyakorlatok sokszínűsége miatt, az utóbbi időben pedig azért, mert az hajt, hogy egyre jobban és jobban teljesítsek. Az edzéseken túl jó ebbe a közegbe tartozni, családias hangulat uralkodik és jó programok is szoktak lenni. Egyszóval megtetszett és megszerettem.  

 

Örülök, hogy ezt mondod, nem titkolom, jómagam is nap mint nap ezt érzem. Egyszerűen olyan mintha hazamennék a terembe.. Na de haladjunk tovább, a múltadról meséltél, de mit hoz a jövő? Mik a célok? Természetesen azontúl, hogy „emberek százait” vezeted be a Beavatás programmal a funkcionális edzés és az életmódváltás világába?

Említettem, hogy utolsó munkahelyem egy női klubban volt. 3 gyermekes édesanyaként rá kellett jönnöm, hogy nagyon nehéz kisgyermekes anyukáknak eljárni edzeni. A csoportos órák nagyrészt reggel vagy késő este vannak, ezért problémás lehet megoldani a gyerekfelügyeletet. Szeretnék ezzel a csoporttal is foglalkozni, így tervben van még ebben az évben egy  pre- és postnatal kurzus elvégzése. Ami szerintem nagyon jó a Thor rendszerében, hogy a vendég edzéstervet kap , így biztosítva van a fejlődés lehetőségéről. 

 

Nagyon jól hangzik, tényleg hiánypótló lenne egy “ThorAnyu program”! 🙂 Hamarosan elkezded a munkát az első „Beavatottjaiddal”. Izgatott vagy? Várod már?

Igen, nagyon várom már!  Bízom benne, hogy sok emberrel sikerül majd megszerettetnem ezt a típusú edzést, hozzám hasonlóan megtalálják a funkcionális edzés örömét. Célom, hogy aki nálam belekezd ebbe a mozgásba, sose hagyja abba! 🙂

 

Köszönöm, hogy időt szakítottál a kérdésekre, hatékony munkát kívánunk Neked, üdv a csapatban! 🙂