HORVÁTH ROLAND

Thor Coach

„2019 nyarán kezdtem pályafutásomat, mint funkcionális edző. Kisgyerek koromtól szerves részét képezte életemnek a sport és az aktív életmód. Számtalan csapatsportágban kipróbáltam magam, míg meg nem ismerkedtem az edzőtermi edzéssel, amely „első látásra” szerelem volt. Jellemző rám, hogy mindig szeretek újítani, különböző mozgásokat kipróbálni, ami által minél átfogóbb képet kapok az emberi test képességeiről.”

Szeretettel várlak óráimon, amennyiben:

  • kedvet kaptál a fejlődéshez
  • minőségi, tervszerű mozgásra vágysz
  • szeretnél egy jó hangulatú közösséghez tartozni.

Mottóm:

To be successful, you must be willing to do the things today others won’t do in order to have the things tomorrow others won’t have.

— Les Brown
Olvassátok el Rolival készült rövid interjúnkat is, 2019 nyaráról.

Ezúttal Horváth Roli csatlakozik csapatunkhoz, aki a nyitás pillanatától a Thor Gym Veres lelkes tagja. Végig járta a kurzusokat, versenyeken vett részt, majd az edzői képzést követő néhány hónapos helyi gyakorlat után megkezdi karrierjét.

A vele készült interjút itt olvashatjátok:

Szia Roli! Először is “Üdv a klubban!”. Mindenekelőtt messélj magadról néhány mondatban. Ki is az a Horváth Roli? 

⭕️Sziasztok! Néhány napja töltöttem a 27-et, fanatikus Thor-os vagyok.

A lényeget talán el is mondtad, de csak van még mit tudni rólad…Sportmúlt?

⭕️Egészen kicsi koromtól kezdve sportoltam. Kipróbáltam a focit, teremfocit, kézilabdát, karatét. 9 éve, még középsuliban ismerkedtem meg az edzőtermek világával, azóta több féle-fajta termet kipróbáltam, de úgy érzem tavaly megtaláltam az “igazit”.

Ezt örömmel halljuk! Mondj valamit erről a nagy találkozásról!

⭕️Először a Thorral tavaly februárban találkoztam, 2 héttel a veresi nyitás előtt. Mondhatni, hogy isteni jel volt, mert pont egy ilyen felszereltségű termet kerestem abban az időben. Az itt töltött időm alatt végigjártam a Beavatás és az Athletic Body csoportokat, nagyon tetszett az atmoszféra, ahogy egymást motiváljuk az edzéseken. Emellett ledobtam 8 kg-t, rengeteget erősödtem, ami az “út” folytatására sarkallt. Megfogott, hogy az edzések szakmailag jól felépítettek, jó hangulatúak és eredményesek voltak.

Mi volt a következő cél az alap kurzusok után?

⭕️Érdekelt a versenyzés része a dolognak, így elindultam a Thor Cup-on és a veresi házi versenyen. Ahogy teltek a hónapok úgy végiggondolva rájöttem, hogy én ezt nem csak művelni, hanem tanítani is szeretném másoknak.

És sikeresen el is végezted a Thor FMT képzést, ami mint tudjuk nem kis szó, mivel a tanfolyamot megkezdők kb 30%-a teljesíti elsőre a kritériumokat. Mik az edzői céljaid, így a karriered elején?

⭕️Szakmai célnak azt tűztem ki, hogy minél több embernek tudják segíteni, elszántabbakat akár versenyre is felkészíteni. Egyéni cél a Crossfit világában való folyamatos megmérettetés és minél több új tudás elsajátítása, hogy az óráim izgalmasak változatosak és a lehető leghatékonyabbak legyenek.

Nagyon ambíciózusnak hangzik! Biztos vagyok benne, hogy a jövőbeli edzettjeid csak profitálni fognak ebből a hozzáállásból! Üzensz nekik valamit? 

⭕️Talán annyit, hogy jöjjenek bátran, én mindent megteszek annak érdekében, hogy ők is hozzám hasonló módon beleszeressenek ebbe a mozgásformába és garantálom, hogy fittebben, jobb közérzettel bírnak majd, már az első alkalmak után is!

Legyen így! Sok sikert kívánunk Neked!